Kralj lavova 2019. Pogledati ili ne?

piše: Zrinka Mihaljević

Trebate li pogledati ovaj film?

Kao što već znamo, ovaj film je snimljen po Kralju lavova iz 1994. Razlika ovoga i originalnog filma jest da je ovaj film live-action. To znači da umjesto animiranja se kombinira više slika koje izgledaju realistično, što čini film ljepšim za gledanje.

Mogu odmah reći da ovaj film nije izlika. Prvo sam primijetila ljepotu slike. Životinje izgledaju jako realistično. Priroda oko njih je isto predivna. Zato preporučujem ovaj film svim biolozima ili budućim zoolozima jer je film stvarno predivan za gledanje.

Naravno, svaki film ima svoje loše strane. Realizacijom životinja gubimo emocije originalnog filma. Na primjer, kada Mufasa umire u ovom filmu, nisam bila potaknuta ili tužna. U originalnom filmu, kada Mufasa umire, skoro da se nisam rasplakala. Ili, na primjer, kada Pumbaa, Timon i Simba pjevaju Hakuna Matatu nisam dobila isti osjećaj uzbuđenja. Stvarne životinje ne mogu plesati i raditi sve lude stvari kao u animiranim filmovima.

Ovaj film ima puno poznatih faca kao što su Donald Glover (Simba) ili Beyoncé (Nala). Oni su talentirani što se tiče glazbe, ali ovaj film nije bio baš dobar što se tiče glume. Nisu iskazali dovoljno emocija u govoru. Možda se radnja prebrzo događa u ovom filmu, pa nemaju vremena za osjećaje.

Film je fantastičan, ali mu nedostaju nekakvi detalji koji čine originalni film popularnim i legendarnim. Preporučujem da pogledate film, jer vam daje osjećaj nostalgije i možda se budete prisjetili svog djetinjstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *